عنوان : جلسه هماهنگی بین بخشی كارشناسان مركز بهداشت دهدز ومدیران مدارس دهدز
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۲

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز جلسه هماهنگی بین بخشی کارشناسان مرکز بهداشت دهدز ومدیران مدارس دهدزبا حضور مهندس فریدون فرهادی رئیس مراکز بهداشتی درمانی دهدز ،منصور کیانی رئیس اداره آموزش وپرورش دهدز در سالن آموزش مرکز بهداشت دهدز برگزار شد.

در این جلسه که با هماهنگی واحد بهداشت مدراس برگزار شد،ابتدا مهندس فرهادی ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در این جلسه اظهار داشت : تامین ،حفظ ،وارتقاء سلامت یک جامعه ویک منطقه نیاز به همکاری وهماهنگی همه ارگانها وسازمانها دارد.

وی افزود با توجه به فاکتور های متفاوت سطح سلامت در بخش بهداشت ،نیاز به آموزش ها وجلسات تخصصی در زمینه بالابردن سطح سلامت می باشد ومجموعه بهداشت ودرمان به تنهایی فقط 35 درصد از سلامت جامعه را تامین میکند.

درادامه کارشناسان مرکز بهداشت در زمینه های بهداشت مدراس ،محیط ،حرفه ای وپیشگیری ومبارزه با بیماری ها ضمن بررسی وضعیت بیماری ها ومشکلات موجود در منطقه ومدارس راه کار ها وآموزش های لازم را به مدیران مدارس ارائه دادند.

دهدز - خیابان شهید بهشتی - تلفن : 06143684000 نمابر : 06143684014