عنوان : افتتاح مهمانسرای ركعت وخانه بهداشت چهل تنان در آخرین روز از هفته دولت
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز چهارشنبه 8 شهریور ماه 96 همزمان با آخرین روز از هفته دولت دوطرح رفاهی وبهداشتی مهانسرای رکعت وخانه بهداشت چهل تنان با حضور مهندس لیلا رشیدی معاون امور رفاهی دانشگاه ، دکتر نایب فدایی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه ومهندس فریدون فرهادی رئیس مراکز بهداشتی درمانی دهدز افتتاح شد.

مهندس فرهادی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: مهمانسرای رکعت با اعتباری بالغ بر200 میلیون تومان وخانه بهداشت چهل تنان با اعتباری بالغ بر 40 میلیون تومان را ه اندازی شد که در مجموع در هفته دولت امسال 4 طرح با اعتباری بالغ بر 355 میلیون تومان افتتاح گردید و2500 نفر تحت پوشش این سه خانه بهداشت  در روستاههای چهل تنان ،چمن وملاح از خدمات با کیفیت بهداشتی ودرمانی بهره مند می شوند.