/  2
رو عنوان : مهندس فرهادی ازراه اندازی مرکز مشاوره قبل از ازدواج ودرمانگاه تخصصی در دهدز خبر داد.
عنوان : افتتاح4 پروژه در هفته دولت سال 96دردهدز
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۷

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز مهندس فرهادی در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت در سالن جلسات این مرکز برگزار شد با خبر نگار عصر ایذه به گفتگو پرداخت .

در این نشست مهندس فرادی ضمن تبریک به مناسبت هفته دولت، وگرامیداشت یاد وخاطره شهیدان رجایی وباهنربه تشریح اقدامات مراکز بهداشتی ودرمانی در هفته دولت امسال پرداخت.

فرهادی به اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت افزود : خوشبختانه به پشتیبانی این طرح که از سال 92 شروع شده وهنوز هم ادامه دارد، اعتبارات خاصی برای تعمیرات ،تجهیزات ،راه اندازی وساخت وساز پروژها در نظر گرفته شده که در همین راستا در هفته دولت امسال در دهدز نیز ما شاهد افتتاح سه خانه یهداشت چمن ،ملاح ،چهل تنان ومهانسرای رکعت با اعتباری بالغ بر000/000/550/3 میلیون ریال خواهیم بود .

وی افزد: در همین راستا خانه های بهداشت ،خوابگاه پرسنل وخوابگاه پزشکانی که نیاز به تعمیرات وتجهیزات دارند طبق برنامه ریزی های انجام شده مکان یابی وبراآورد هزینه شدند که ان شالله  این پروژه هادر سال 96 کلید خواهد خوردو تعمیرات  مجموعه بهداشت درمان دهدز به طور صددرصد تا پایان سال 96 به اتمام خواهد رسد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به پراکندگی جمعیت در منطقه دهدز وجاده ها وروستاهای صعب العبور در این هفته اعزام اکیپ جهادی جهت ارائه خدمات رایگان همرا با اکیپ سیاری به یکی از روستاههای صعب العبور را داشتیم که خدمات دارویی ،واکسیناسیون وپزشکی ومامایی به این عزیزان ارائه شد.

رئیس مراکز بهداشتی درمانی دهدز اذعان داشت :پس ازبررسی های بعمل آمده د ر دهدز وبا توجه به موقعیت جغرافیایی ،امکانات منطقه ،پتاسیل ها وظرفیت های موجود در دهدز وجهت کاهش هزینه ومخاطرات جاده ای در رفت وآمد مردم به شهرستانهای همجوار ان شالله شاهد راه اندازی وافتتاح مرکز مشاوره قبل از ازدواج ودرمانگاه تخصصی در دهدز خواهیم بودکه در همین راستا رایزنی های اولیه با معاونت درمان استان انجام شده که بتوانیم از امکانات بیمارستانی شهرستان ایذه به شکل طرح اقماری متخصصین زنان ،اطفال وداخلی در دهدز حضور داشته باشند ومردم بتوانند از تخصص این این پزشکان بهره مند شوند.