رو عنوان : مهندس فرهادی: ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد یک وظیفه همگانی است
عنوان : برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد در دهدز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز همایش پیشگیری از اعتیاد با حضور مهندس فریدون فرهادی رئیس مراکز بهداشت درمانی دهدز ،دکتر وحید عینک چی متخصص اعصاب وروان ،جمعی از مسئولین وکارکنان ادارات شهر دهدز در سالن غدیر آموزش وپرورش دهدز برگزار شد.

در این همایش مهندس فرهادی ضمن قدردانی از حضور شرکت کنندگان در این همایش به اهمیت پیشگیری ودرمان اعتیاد اشاره کرد واذعان داشت :اطلاع رسانی ،آموزش وتوانمند سازی خانواده ها نوجوانان وجوانان از اوالویت های برنامه بهداشتی در این راستا است وترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد یک وظیفه همگانی است.

فرهادی خاطر نشان کرد:استفاده از ظرفیت های موجود در منطقه ،همکاری های بین بخشی  ،استمرار برنامه های آموزشی میتواند نقش بسیار موثری در کاهش وپیشگیری از اعتیاد داشته باشد.

در پایان این همایش  دکتر عینک چی (متخصص اعصاب وروان)  علل اعتیاد وعودکردن آن ،نگرش سنتی وکلاسیک به اعتیاد ،اثرات اعتیاد،رفتار اعتیادی ،سیر شایع اعتیاد ودرمان اعتیاد را مورد بحث قرار داد.