عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی خانواده متعالی در اسلام در مركز بهداشت دهدز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز کارگاه آموزشی خانواده متعالی در اسلام  با حضور مهندس فریدون فرهادی رئیس مراکز بهداشتی درمانی دهدز حجت السلام آورنده امام جماعات  این مراکز وجمعی از کارکنان مرکز بهداشت دهدز درسالن جلسات این مرکز برگزار شد.

در این جلسه حجت السلام والمسلمین آورنده با اشاره به ویژگی های خانواده برتر بیان داشت: خانواده یکی از نعمت های الهی است وکانون مقدسی است که در سایه پیوند زناشویی وبا دو انسان از جنس مکمل نه مخالف شکل میگیرد.

وی افزود: سلامت جامعه به سلامت خانواده ها بستگی دارد و در اسلام خانواده از جایگاه والایی برخوردار است که در آیات وروایات گوناگون بر اهمیت آن تاکید شده است .

حجت السلام اورنده در بخش دیگری از سخنانش گفت: مهمترین هدف خانواده آرامش ،مودت ورحمت است وعامل بوجود آورنده این مودت ورحمت الگوپذیری صحیح از آیات وروایات قرآن می باشد.

وی در پایان مهارتهای زندگی مانند مهارتهای کلامی ،گوش کردن ،کلام محبت آمیز از دیدگاه پیامبر(ص) رعایت آداب فردی در خانواده وارتباط خوب وسازنده یا دیگر اعضای خانواده را به شرکت کنندگان ارائه دادند.