عنوان : رئیس مراكز بهداشتی درمانی دهدز با امام جمعه شهر دهدز دیدار وگفتگو كرد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۳

به گزارش روابط عمومی مراکز  بهداشتی درمانی دهدز مهندس فرهادی رئیس مراکز بهداشتی درمانی دهدز بهمراه جمعی  از کارکنان مرکز بهداشت دهدز با حجت السلام والمسلمین سید مراد حسینی امام جمعه شهر دهدز در دفتر ایشان دیدار وگفتگو کرد.

حجت  السلام والمسلمین حسینی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان وانتصاب مهندس فرهادی به ریاست مراکز بهداشتی درمانی دهدز در سخنانی بیان کرد:رمضان ماه خودسازی وتمرین بندگی وشکرگزاری به درگاه خداوندی است ،روزه گرفتن وتحمل تشنگی وگرسنگی زمینه قدر دانی از نعمت های الهی را بوجود می آوردودیگر اینکه روزه گرفتن دوری جستن از شهوات وخواسته های جسمانی وشهوانی است که موجب تقوا وپرهیزکاری  وساختن آدمی میشودوآدمی را در مسیر خودسازی وتمرین مبارزه با نفس قرار میدهد.

امام جمعه شهر دهدز در بخش دیگری از سخنانش گفت: مهمترین وظیفه مسئولین خدمت به مردم ونظام است ومسئولین باید با عنایت به ظرفیت های موجود تمام توان خودرا جهت ارائه خدمات به منطقه محروم دهدز بکار گیرند.

فرهادی نیز در این دیدار با تشریح وضعیت ومشکلات بهداشتی موجود در منطقه دهدز خاطر نشان کرد: تحقق اهداف بهداشتی نیازمند همکاری های بین بخشی است وبرای رفع مشکلات بهداشتی ودرمانی منطقه از تمام ظرفیت های فنی ،تجهیزات ونیروی انسانی برای تامین سلامت مردم وارائه خدمات هرچه مطلوبتر استفاده خواهیم کرد.