عنوان : مراسم بزرگداشت روز زن ولادت حضرت فاطمه (س) در مركز بهداشت دهدز
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶

در آستانه فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س ) وگرامیداشت روز زن مراسمی با حضور بانوان مراکز بهداشتی درمانی دهدز وحجت السلام والمسلمین آورنده امام جماعات مراکز بهداشتی درمانی دهدز در سالن آموزش برگزارشد.

در این مراسم که با هدف گرامیداشت جایگاه زن برگزار شد ، حجت السلام آورنده با تبریک فرارسیدن این ایام به روایتی از پیامبر (ص) که فرمود : آسمانها وزمین از نور دخترم فاطمه (ص) است ونور دخترم فاطمه(ص) از نور پروردگار است اشاره کرد وبیان داشت:مقام زن در اسلام چنان است که یکی از سوره ها در قران کریم به نام النساء نامیده شده است.

وی افزود : اسلام زن را به عنوان مسئله مهم زندگی ومتمم حیت انسانی در مسائل اجتماعی واخلاقی وقانونی جاداده واورا بعنوان عضو موثر جامعه دانسته است.

حجت السلام آورنده در پایان از زحمات بانوان مراکز بهداشتی درمانی دهدز قدر دانی کرد.