عنوان : ارزیابی عملكرد مراكز بهداشتی درمانی دهدز توسط تیم نظارتی معاونت بهداشتی دانشگاه
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۲

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز چهارشنبه 11 اسفندماه 95 مدیران گروه ها وکارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عملکرد مرکز بهداشت دهدز را مورد ارزیابی قرار دادند.

این بازدید به سرپرستی دکترناصر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان  وبا هدف پایش عملکرد واحد های ستادی ،مراکز بهداشتی درمانی وارزیابی کمی وکیفی ،بررسی تجهیزات وامکانات صورت گرفت.

در این بازدید طبق برنامه ریزی از پیش تععین شده عملکرد واحد های ستادی ،مراکز بهداشتی درمانی وخانه های بهداشت توسط مدیران وکارشناسان مسئول معاونت بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفت .پس از بازدی طی جلسه ای نقاط قوت وضعف ،مشکلات وکمبودها مطرح شد.

لازم به ذکر است عملکرد وفعالیت های  انجام شده در مراکز بهداشتی درمانی دهدز مطلوب ارزیابی شد.