عنوان : جلسه پرسش وپاسخ رئیس مراكز بهداشتی درمانی دهدز با كاركنان
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۹

به گزارش روابط عمومی مراکز بهداشتی درمانی دهدز جلسه پرسش وپاسخ با حضور مهندس علی شالو رئیس مراکز بهداشتی درمانی دهدز ،مسئولین ستادی وپرسنل مراکز بهداشتی درمانی  در سالن آموزش برگزار شد.

در این نشست که با هماهنگی روابط عمومی وواحد بازرسی وپاسخگویی مرکز بهداشت دهدز برگزار شد ،مهندس شالو با قدر دانی از تلاش کارکنان در بزرگداشت دهه فجر وافتتاح پروژ ه های بهداشتی درمانی گفت: تحقق اهداف بهداشتی درمانی وارتقا شاخص ها در اجرای طرح تحول نظام سلامت وارائه هرچه بهتر خدمات نوین سلامت در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره  به نزدیک بودن ایام نوروز بر برنامه ریزی دقیق کشیک های نوروزی وارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی  درمانی در این ایام تاکید کرد.

در پایان مسائل ومشکلات کارکنان ستادی وپرسنل مراکز بهداشتی درمانی دهدز مورد بحث وگفتگو قرار گرفت .